COPYRIGHTED CONTENTS / HAKCIPTA TERPELIHARA

myfreecopyright.com registered & protected

Saturday, November 2, 2013

SERENGKA 2013 : Majlis Apresiasi Pra-Sekolah (in Polaroid style...)



tiba-tiba jerrrr kat tajuk tu
ada (in Polaroid style...) 
kannnn.......

sibuk sangat lah yerrrrr.....
okehhh...
minggu ni memang minggu yang 
very the busy di school
dah laaa ada exam....
kemudian ada jugak majlis apresiasi 
untuk students pra-sekolah 
pada hari Khamis tu.

ehemmm...
bagi yang tak tau 
apa benda 'majlis apresiasi' tu...
konsepnya lebih kurang macam 
majlis penyampaian sijil dan hadiah jugak laaa
cuma diberi nama 'majlis apresiasi' 
untuk bagi bunyi lagi grand gitewww....
alaaa....macam pesen nama 
kanak-kanak zaman sekarang - 
berbelit lidah nak menyebutnya! 
dah laaa panjang-panjang nama...
tiba-tiba bin sebijik jerrr...
hahahah.... merepek dah i. 

okehhh...belok balik ke cerita asal. 
majlis apresiasi untuk pra-sekolah tu 
diadakan dalam suasana yang very simple
tapi penuh pengisian yang menarik. 

ada persembahan pembukaan tarian ngajat
ucapan-ucapan....
penyampaian sijil dan anugerah...
ada nyanyi-nyanyi
ada joget-joget gangnam setail
ada sesi bergambar-gambar
dan sudah tentu ada segmen 
yang paling i sukaaaa
MAKAAAAAANNN!!!!

hehehehe....

okehhh...kat sini i sertakan 
beberapa lagi foto semasa majlis tu....









thanks to Kakak Ros and Miss RGM 
kerana sudi menjemput i 
untuk menyibuk sama 
semasa majlis. 
girtewwwwssss.....

texts and photos by mtz
copyright controlled

No comments:

Post a Comment

what's your say...
apa kata anda...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...