COPYRIGHTED CONTENTS / HAKCIPTA TERPELIHARA

myfreecopyright.com registered & protected

Friday, May 26, 2017

Bola Jaring Yang Zalim Sangat!


Adoiiii....hahahah



masa sambutan Hari Guru SERENGKA 2017
ada pulak aktiviti sukan mesra 
antara guru, staf dan pelajar
dan sukan yang dipilih adalah
jeng jeng jeng......BOLA JARING.
semua cikgus dan staf ikut serta.
lawak..lawak... 
banyak menjerit dan ketawa sejaaaa...
hahahaha...







uiii...sakit woooo...main bola jaring!
posisi i adalah GK, kunonnya...
sebab i tinggi so kunonnya 
i boleh jaga tiang gol tu...
tapi dah dasarnya kaki bangku
tergolek-golek i kena rempuh
oleh cikgu dan pelajar dari pasukan lawan. 







tapi, enjoy jugak dapat main ni...
cuma sakit sakit badan jer laaa.
bayangkan...masa i tergolek tu...
ada pulak student yang terlanggar i
ada jugak i kena rempuh cikgu dari team sendiri
sampai tak larat...i cuma peluk tiang gol sejaaa..










Hahaha...
anyway, thanks to everyone...
it was an enjoyable moment.
enjoy looking at the fotos yaa...
(sebelum team kitaorang main, i ambik gambar...
so, muka i sik ada lah yaaa... Gtewwwsss)






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...