COPYRIGHTED CONTENTS / HAKCIPTA TERPELIHARA

myfreecopyright.com registered & protected

Tuesday, February 21, 2017

Adele, Grammy, Down-To-Earth

Dah tengok Grammy Awards kannn…?



Haa…akak Adele menang besar lagi uols
Cik kak ni menang lima lagi anugerah semasa Grammy..

Apa yang I nak kongsikan kat sini 
adalah betapa down-to-earth
akak ni semasa menerima anugerah 
kategori Album of the Year
semasa menerima anugerah tu, 
Adele membuat pengakuan
yang Beyonce patut menang anugerah tu.
So, sebaik abiss jerrr bagi ucapan, 
Adele dengan murah hati mematahkan
trofi dia tu dan kunun-kunun nak kongsikan dengan Beyonce.
Kerrrlasss kann…. Adele buat sembah ratu kat idola dia.




Pada permulaan majlis tu jugak
Adele buat persembahan dengan lagu berhantu dia “Hello”
lagu dia yang banyak menang malam tu!
simple jerrr persembahan dia…
berdiri tengah-tengah bulatan dan lontarkan vocal
harus sangat suara akak ni meletops uolss…
memang terkesima I dengar suara dia ni.

Dan yang paling menggemparkan
majlis Grammy pada malam tu
adalah pada masa Adele stop
di pertengahan persembahan lagu FastLove
yang dia dedikasikan buat mendiang George Michael.
Dah tu pulakkkk….dia ter’drop the ‘F’-bomb 
semasa stopkan lagu tu.



Memang patut pun Adele stop lagu tu…
Ingat tak tahun lepas semasa Adele menyanyi
Tiba-tiba ada mikrofon tergolek jatuh 
masuk dalam piano!
Tu pasal laaa Adele kata,
dia tak mau sebarang teknikal problems tahun ni
lagipun dia sangat respek 
dan very much love George Michael.
It has to be perfect gtewww….

Begitulah kalau kita sepatutnya
bila kita dah menjadi seorang yang sangat berjaya
perlu sentiasa bersifat down-to-earth
dan tak perlu tiba-tiba berubah
menjadi diva yang sangat konon bagus!

Sekian terima kasih.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...