COPYRIGHTED CONTENTS / HAKCIPTA TERPELIHARA

myfreecopyright.com registered & protected

Monday, November 23, 2015

Perkhemahan 2015 : Pecah Ais


jeng...jeng...jeng....!!!
tiba-tiba muncul balik.
so, kunon nya akan menyambung cerita
perkhemahan kannn...
kemudian blogpost tergendala seminggu lebih.

oleh itewwww....i persembahkan sekarang 
sambungan cerita sensasssi 
perkhemahan yang super anggun.


Vanessa ditatukan, diserabaikan dan dijambangkan.
hancorrrr!!!!

Perkhemahan Bersepadu Unit Beruniform
peringkat SK Nanga Kain
telah dimulakan pada 10 November yang lepas.
(eh...apa hal ayat macam untuk choral-speaking?)


Macam-macam lah aktiviti yang dah diatur oleh
jawatankuasa perkhemahan....
ada aktiviti ice-breaking yang sensasssiii
ada segmen bikin gajet
segmen masak-masak
segmen main tutup-tutup mata
segmen bikin persembahan bakat
segmen jalan-jalan dalam hutan 
dan segmen Raja dan Ratu Cantik....eh?


Welson yang very sporting....
patut ada anugerah khas Peserta Paling Sporting..bagi kat dia.


untuk blogpost yang pertama ni
i akan berkongsi lebih kepada 
aktiviti ice-breaking.
aktiviti memecahkan ais gituhhhh...heheheh


Cikgu Shaz KoreaFace in-charge segmen ice-breaking



Group hug....

Masa ice-breaking...
pelajar dan fessy bersuka ria...
menyanyi-nyanyi dan beraksi gituhhhh....


tak ingat pulak ni permainan apa...but something to do with singing...maybe..


Christal and Laura yang enjoy sangat masa buat aktiviti.

Libah and Endile tengah buat pergerakan apa entah....




ada jugak segmen buat bendera kumpulan
dannnn...yang sensassssiii adalah 
nama kumpulan...ye lah kann
semuanyaaa nama serangga berbisa dan bawak penyakit.
hahaha...kreatif sangat bagi nama.
















okehhh...setakat ni jerr cerita ice-breaking ni
tunggu blogpost seterusnya...heheheh


No comments:

Post a Comment

what's your say...
apa kata anda...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...